Home Aanmelden Inloggen Contact

Waarom overgaan tot Online Schuldhulpverlening?


SchuldendeBaas© heeft Online Schuldhulpverlening zo vormgegeven dat het voor alle betrokkenen voordelen oplevert.

Voor Klanten:
“Ik heb al geruime tijd financiële problemen. Maar ik zie er als een berg tegenop om hulp te vragen. Daarbij moet ik dan ook vrij vragen bij mijn baas. Via een kennis kwam ik in aanraking met SchuldendeBaas©. Ik heb mij aangemeld en kreeg binnen 2 werkdagen al een e-coach toegewezen.
Dat ik nu hulp krijg én zaken kan aanleveren buiten kantooruren, werkt voor mij heel goed!"


Voor Professionals:
“SchuldendeBaas© is een laagdrempelige manier voor mijn klanten om zich te melden. Hoewel ik vaker contact met de klant heb, kost het mij echt minder tijd. In bijvoorbeeld de intakefase wordt er heel wat gevraagd van klanten, daarom is het prettig dat de e-Intake bij SchuldendeBaas© uit kleine stappen bestaat. Samen doorlopen we alle onderdelen, wat de kans van slagen zeker vergroot!”

Voor Organisaties:
“Het is best een lastige tijd waar wij ons in bevinden. Enerzijds hebben we te maken met bezuinigingen, anderzijds zijn de aanvragen voor schuldhulpverlening nog nooit zo talrijk geweest. Daarbij hebben al geruime tijd de wens om onze service-omgeving uit te breiden. SchuldendeBaas© biedt daarvoor uitkomst. Met dit online instrument kunnen wij zowel efficiënter werken als inspelen op wensen en behoeften van onze doelgroep.”

MELD U NU AAN

Controleer nu of SchuldendeBaas© wordt aangeboden in uw gemeente:

STEL UW VRAAG