Home Aanmelden Inloggen Contact

De Organisaties achter SchuldendeBaas©
 

Bureau Ev
Jacomijn Kuiper is de drijvende kracht achter Bureau EV. Zij heeft zich in de loop van de jaren gespecialiseerd in motiveren en gedragsverandering. Ze heeft jaren lange ervaring met Schuldhulpverlening, Motiverende Gespreksvoering en Budgetcoaching. Jacomijn Kuiper schreef de boeken; Van Adviseren naar Motiveren en het Praktijkboek Budgetcoaching en geeft vele trainingen op dit vlak. Naast deze werkzaamheden schrijft zij achtergrondartikelen voor de Kennisbank Schuldhulpverlening en maakte zij opgaven voor de KIWA certificering.

AsTrainingen
Anna Schotanus heeft na een jarenlang dienstverband in de Schuldhulpverleningsbranche, gekozen voor het trainersvak. Daarnaast is zij werkzaam als adviseur en richt zich vanuit dat oogpunt op SamenWerken in de breedste zin van het woord; intern, met ketenpartners en niet in de laatste plaats; met de cliënt. Haar training en advies zijn bij voorkeur onconventioneel. Behalve haar werkzaamheden als zelfstandige, vormt Anna Schotanus samen met Jacomijn Kuiper en Hetty de Laat het team Meer Motiveren, waarin haar liefde voor de methodiek Motiverende Gespreksvoering tot uiting komt.

Asessor
Asessor is een organisatie met een brede ervaring op het gebied van advies, projectmanagement, opleiding, coaching en training, in het bijzonder binnen het werkveld van integrale schuldhulpverlening. Asessor heeft ruime ervaring op het gebied van opleiding, coaching en training: het ontwikkelen en uitvoeren van nieuwe trainingen, en het actualiseren en aanpassen van bestaande trainingen. De kennisgebieden van de Asessor zijn divers.
De eigenaar/directeur van Asessor, Mariëlle Fleuren, draagt al vanaf het begin van de jaren negentig bij aan de ontwikkeling en uitvoering van een volwaardig opleidings- en trainingsaanbod voor de integrale schuldhulpverlening. Zij is lid van de commissie Schulden op lossen binnen de NVVK en lid van de Normcommissie van de NEN 8048.


Voor vragen, het maken van een afspraak of een presentatie verwijzen wij u naar onze contactgegevens.

MELD U NU AAN

Controleer nu of SchuldendeBaas wordt aangeboden in uw gemeente:

STEL UW VRAAG