Home Aanmelden Inloggen Contact

Veel gestelde vragen

SchuldendeBaas is in mijn gemeente niet actief
Het kan zijn dat SchuldendeBaas in uw gemeente niet wordt aangeboden.
Dat is jammer, maar wat ons betreft tijdelijk….
SchuldendeBaas streeft naar landelijke dekking. Wilt u meer weten over hoe SchuldendeBaas ook zou kunnen werken binnen uw organisatie, neem dan contact met ons op.

Ik vind het vervelend dat ik niet weet wie er aan de andere kant van het scherm zit
Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Normaal kunt u veel informatie halen uit de non-verbale communicatie. Daarbij is het prettig om bij uw klant een gezicht te hebben. Tegelijkertijd heeft het niet zien van uw klant ook veel voordelen.Uw klant voelt zich vrijer om te antwoorden en dat helpt u in het trajct om sneller tot de kern te komen.

Hoe werkt SchuldendeBaas?
Als er een aanmelding plaatsvindt bij uw organisatie, dan komt deze binnen bij de persoon die verantwoordelijk is voor de werkverdeling, een zogenaamd centraal persoon. In de eerste plaats wordt er na aanmelding binnen 48 uur (werkdagen) een check uitgevoerd of de klant bij uw organisatie aan het juiste adres is. Hierbij wordt de Wet Bescherming Persoonsgegevens in acht genomen. Als uit de check blijkt dat de klant bij u aan het juiste adres is, koppelt de centrale persoon de aanmelding aan een pakket, al naar gelang de hulpvraag die in de aanmelding vermeld staat. Denk hierbij aan een Intake, Informatie en Advies of bijvoorbeeld Budgetcoaching. Mocht de klant niet voor verdere hulpverlening in aanmerking komen, dan krijgt hij ook daarvan binnen 48 uur bericht.

Wat zijn de kosten?
Er zijn voor klanten geen kosten aan de Online Schuldhulpverlening. De organisatie betaalt een klein bedrag voor elke klant die gebruik maakt van het product. Hoeveel dit is, hangt af van welke producten ingezet worden.

Hoe veilig is dit en hoe zit het met privacy?
We hebben een pagina over privacy aangemaakt waar we verder ingaan op dit onderwerp.

MELD U NU AAN

Controleer nu of SchuldendeBaas wordt aangeboden in uw gemeente:

STEL UW VRAAG